Saturday, December 4, 2010

3 zwarte pieten ah ayaa jabsaday guri

saddex qof oo ka mida dadka rajiga madow is mariya maalmaha xafladda loo yaqaan sintklas aya jabsaday guri ku yaal magaalada beuningen ee gobolka gelderland habeenkii jimcihii . nin la jaar ah guriga la dhacay ayaa toogtay sadexdaas tuug si uu u caawiyo si dhaqso ayayna cagaha wax uga dayeen .
markaas ha la iska ilaaliyo zwarte pieten .

Drie zwarte pieten hebben vrijdagavond een woning in Beuningen overvallen. De buren van de slachtoffers schoten echter te hulp, de pieten namen daarop de benen.



(lowga)- Drie zwarte pieten hebben vrijdagavond een woning in het Gelderse Beuningen overvallen. De buren van de slachtoffers schoten echter te hulp, waarop de als pieten verklede overvallers zonder buit de benen namen.
De overvallers belden even voor 17.45 uur aan bij het huis aan de Vitelliuslaan. Toen de deur werd opengedaan, drongen ze binnen. De buren hadden volgens een politiewoordvoerder echter door dat er iets mis was en gingen erop af.
De pieten renden daarop richting een Gamma in de buurt en stapten daar in een zwarte Volkswagen Golf. Vervolgens reden ze weg richting de A73. De politie heeft een sms-alert verspreid in de hoop dat getuigen hebben gezien waar ze heen zijn gegaan.
In het overvallen huis woont een echtpaar. Voor zover de politiewoordvoerder weet waren er bij de overval geen kinderen aanwezig. Volgens haar komt het vaker voor dat overvallers op het idee komen om zich als zwarte piet te verkleden.

No comments:

Post a Comment