Saturday, June 11, 2011

Bescheiden Rochelle wint X Factor 2011


Rochelle is op het podium allesbehalve bescheiden. © ANP
De 19-jarige Rochelle is de winnares van X Factor 2011. De zangeres versloeg de groep Adlicious in 'de beste finale ooit'.
Stiekem was Rochelle al weken de publieksfavoriet, maar Adlicious was een sterke tegenstander. De groep, bestaande uit Laise, Jordy en Shirley, was de eerste formatie die kansmaakte op de titel en onder andere een platencontract.

Rochelle betrad vanavond het podium op blote voeten en beschrijft zichzelf als een 'bescheiden meisje'. 'Ik ben wie ik ben, ik heb er altijd van gehouden om een beetje op de achtergrond te blijven', liet ze weten. Blijkbaar werd deze nuchterheid door Nederland helemaal goedgekeurd, want de Helmondse kon rekenen op 73% van de stemmen. Overigens was Rochelle ook de favoriet van The Voice of Holland-winnaar Ben Saunders. 'Ze leert waanzinnig snel', is de mening van coach Eric van Tijn.

Aanstaande maandag wordt Rochelle in haar woonplaats gehuldigd, waarna een optreden volgt. En dan is het wachten op de release van haar single, 'No Air'. (Suzanne Borgdorff)
10/06/11 23u46

No comments:

Post a Comment