Wednesday, May 25, 2011

Sterren zwaaien Oprah uit


Sterren zwaaien Oprah uit
© AP
De laatste afleveringen van The Oprah Winfrey Show zijn door een tal van sterren aangegrepen om de tv-diva persoonlijk uit te zwaaien. Dinsdag waren onder meer Madonna, Tom Cruise, Stevie Wonder en Beyoncé in Chicago te gast om de opnames van de laatste uitzendingen bij te wonen.
De opnames vonden niet in de gebruikelijk studio plaats, maar in het grote United Center waar 13.000 uitzinnige fans de laatste memorabele momenten van The Oprah Winfrey Show mochten meebeleven. Gezeten in een grote witte stoel onderging Oprah Winfrey alle hulde. Josh Groban en Patti LaBelle zongen Somewhere Over the Rainbow  voor haar. Er waren optredens van Stevie Wonder en Beyoncé. Jerry Seinfeld, Halle Berry, Will Smith waren van de partij en Madonna bekende op het podium dat ze zichzelf rekent tot de miljoenen mensen die zich door Oprah laten inspireren.

De immense zaal hing vol afbeeldingen van Oprah Winfrey tijdens gedenkwaardige momenten van haar talkshow uit de afgelopen 25 jaar. Verspreid over de stoelen waren grote dozen tissues klaargezet, zodat de toeschouwers hun tranen vrijelijk konden laten stromen.

Vorig jaar november kondigde Oprah Winfrey aan dat zij na 25 jaar gingen stoppen met haar beroemde talkshow, die over de hele wereld wordt uitgezonden en dagelijks een publiek trekken van tientallen miljoenen televisiekijkers. De opnames van dinsdagavond worden in de Verenigde Staten volgende week maandag en dinsdag uitgezonden. Woensdag 25 mei is dan de allerlaatste The Oprah Winfrey Show

No comments:

Post a Comment